42—43 грн/кг наступного тижня – такі закупівельні ціни на живих свиней прогнозують переробники

29 мая 2020 в 12:00

2739

42—43 грн/кг наступного тижня – такі закупівельні ціни на живих свиней прогнозують переробники

Аналітичний відділ Асоціації “М’ясної галузі” (АМГ) повідомив прогноз, згідно з ним живі свині у закупівлі коштуватимуть 42 – 43 грн за 1 кг упродовж 1 – 7 червня.


Ціна на живих свиней залишиться практично незмінною до кінця першого літнього тижня. Слабкий попит на свинину є слабким через падіння платоспроможності населення. Різких коливань між попитом і пропозицією не очікується. В Європейському Союзі ціни (синя лінія на графіку) в цілому так само залишаються на рівні минулого тижня.

“Зрозуміло, що цей ринок дуже неоднорідний. В залежності від ритмічної роботи переробних підприємств та експортних каналів, а також динаміки пожвавлення локального попиту, ціни на живих свиней в окремих країнах впали (Румунія, Польща), зросли (Бельгія, Німеччина), або залишились сталими (Нідерланди, Франція)”, – зазначили аналітики АМГ.

Щоби не допустити цінових коливань при збуті живих свиней на переробні підприємства більші за 2 грн/кг на тиждень, Асоціація “М’ясної галузі” запропонувала учасникам ринку підписати Меморандум про партнерство та ціноутворення.

Долучитися до його дії Меморандуму можна за цією формою.

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам.


AgriGeek

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам:

bn

Вверх